112-NIEUWS

Steekpartij in zorgcomplex van Humanitas | Flinke rookwolk door brand bij Outdoor Valley

De 56-jarige bewoner is door de politie aangehouden.
De 56-jarige bewoner is door de politie aangehouden. © MediaTV
In dit artikel houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opvallende 112-nieuws uit de regio Rijnmond van woensdag 7 juni.

Flinke rookwolk door brand bij Outdoor Valley

Bij Outdoor Valley in Bergschenhoek heeft woensdagavond een fikse brand gewoed. De zwarte rookwolk was tot in de wijde omtrek te zien. De brand ontstond in een bamboehut. De woning ernaast raakte zwaarbeschadigd en is voorlopig onbewoonbaar.
Het is niet de eerste brand bij Outdoor Valley. In 2018 brandde de 'Berghut' af. In dit pand waren de horeca, het kantoor, de administratie, de server en het klein-sportmateriaal gehuisvest.

Auto niet op handrem, rolt Haringvliet in

Bij Hellevoetsluis is een auto het Haringvliet ingerold. Oorzaak: de wagen stond niet op de handrem. Op dat moment zat er niemand in de auto. Met behulp van een schip is de wagen uit het water getakeld en afgevoerd naar Stellendam.

Man gooit vuurwapen weg als hij vlucht voor de politie

Een 20-jarige man uit Capelle aan den IJssel is dinsdagavond opgepakt na een melding van een vuurwapen. De verdachte zat bij metrostation Slinge en agenten kregen een melding dat hij rond zou lopen met een vuurwapen. Toen ze gingen kijken, zette de man het op een rennen.
Onderweg sprong hij in een auto. Die reed weg, maar al snel stapte hij uit en rende weer verder. De inzittenden van de auto werden opgepakt, maar zijn weer vrij. De man uit Capelle kon ook worden opgepakt na het lossen van waarschuwingsschoten. Op zijn vluchtroute vonden agenten inderdaad een vuurwapen.

Steekpartij in zorgcomplex van Humanitas

In een zorgcomplex van Humanitas aan de Persoonshaven in Rotterdam-Feijenoord is een 60-jarige man neergestoken. Hij had ruzie met een andere bewoner (56). Daarbij werd hij in zijn buik gestoken. Het slachtoffer is met een fikse buikwond overgebracht naar het ziekenhuis. De twee woonden allebei in het zorgcomplex. De 56-jarige bewoner is door de politie aangehouden. Waarover ze ruzie hadden, is niet bekend.
De twee ruziemakers woonden allebei in het zorgcomplex.
De twee ruziemakers woonden allebei in het zorgcomplex. © MediaTV

Bestuurder in kritieke toestand na ernstige botsing Europoort

De bestuurder van de bestelbus die gisteren bij een ongeluk in Rotterdam-Europoort zwaargewond raakte, ligt nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis. Het gaat om een 19-jarige man uit Polen.
In de bocht op de Markweg in Rotterdam kwamen de bestelbus en een vrachtwagen frontaal met elkaar in botsing. Een van de twee heeft op de verkeerde weghelft gereden, maar welk voertuig dat was, is niet duidelijk.
Op de weg was het na de botsing een enorme ravage. De cabine van de vrachtwagen was ernstig beschadigd. De bestelbus zat zo erg in elkaar gedrukt, dat de bestuurder via de laadbak eruit gehaald moest worden. Daarna is hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. Ook de bestuurder van de vrachtwagen raakte gewond en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet duidelijk.
Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet duidelijk. © MediaTV