112-NIEUWS

Politie grijpt in bij opstootje in Hoek van Holland | Gewonde bij steekpartij in Rotterdam-Zuid

De politie was in grote getale aanwezig
De politie was in grote getale aanwezig © MediaTV
In dit artikel houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opvallende 112-nieuws uit de regio Rijnmond van zaterdag 10 juni.

Gewonde na botsing Rotterdam, bestuurder doorgereden

Op de Stadhoudersweg in Rotterdam is een gewonde gevallen bij een botsing tussen twee personenauto's. Eén automobilist is doorgereden. De andere automobilist raakte gewond. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis, maar was wel aanspreekbaar.

Politie grijpt in bij opstootje in Hoek van Holland

Op het terras van een strandtent in Hoek van Holland is zaterdagavond een kort, maar hevig opstootje geweest tussen 15 mannen. De politie moest hierbij ingrijpen.
Het is niet duidelijk wat de oorzaak van de ongeregeldheden was. Een woordvoerder van de politie meldt dat het na het politieoptreden weer rustiger werd in Hoek van Holland. Al laaide het conflict ook opnieuw kort op. Uiteindelijk zijn de groepen uit elkaar gegaan. Niemand is aangehouden.

Brievenbus beschadigd door explosie in Schiedam

Aan de Maasdamsestraat in Schiedam een woning beschadigd geraakt na een explosie. De brievenbus van de voordeur ging aan diggelen. Omwonenden belden rond 03:00 uur de politie na een harde knal.
Volgens ooggetuigen zou het gaan om een vuurwerkbom, maar dat heeft de politie nog niet bevestigd.
De brievenbus in Schiedam raakte beschadigd
De brievenbus in Schiedam raakte beschadigd © MediaTV

Gewonde bij steekpartij in Rotterdam-Zuid

Aan de Ebenhaëzerstraat in Rotterdam, vlak bij Zuidplein, is in de nacht van vrijdag op zaterdag een man gewond geraakt na een steekpartij. De man is ter plaatse door de ambulance behandeld en daarna meegenomen naar het ziekenhuis.
Volgens ooggetuigen lag er een mes op straat en dat is door de politie meegenomen. De politie heeft twee verdachten opgepakt. Waarom de man werd gestoken is niet bekend.