nieuws

Onderbroekenlol tijdens Teilingerstraatzelfbeheerprotest

He Rotterdams Stadhuis wil na 25 jaar af van het door de Teilingerstraatbewoners ooit bedongen zelfbeheer- en dito beschikkings-recht dat ze toendertijd van de woningbouwstichting Patrimonium en Stadsvernieuwingswethouderloco-burgervaar Pim Vermeulen kregen toegezegd.
Marie Annet van Grunsven, poppenkastspeler Wim Noordergraaff en Socialistisch Partij-lid Theo Goskun beijverden zich er indertijd strijdbaar voor en willen ondanks het voor hen eventueel lucratieve Stadhuisnaastingsplan nog steeds niet van van wijken weten.
Theo Goskun die in dit langlopende huurdersconflictbeding al 's een molotovcocktail door de babykamerruit gesmeten kreeg, verzet zich dan ook fel tegen de vergaande opkoop- en sloopplanolgie in z'n oude gezellige Agniese-/Zomerhofbuurt.
Om het gelijk aan hun kant te krijgen schuwen de oud-bewoners gesteund door allerhande nieuwlichters en overige yupperige Adolf Hipsters geen enkel middel om via de raad en het college de Stadsontwikkelingsambtenaren op andere gedachten te brengen.
Vloggert Jack F Kerklaan woonde het buurtfeestberaad dit weekend een wijle bij.....

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl