Excelsior sluit seizoen af met negenklapper bij V.V. Hillegersberg

Excelsior heeft het seizoen afgesloten met een 0-9 overwinning tegen de amateurs van V.V. Hillegersberg. Voor trainer Mitchell van der Gaag was het zijn laatste wedstrijd in dienst van de Kralingers, maar dat gold ook voor een aantal spelers.

Khalid Karami vertrok al naar Vitesse en daarnaast nemen Kevin Vermeulen, Mike Havekotte, Ögmundur Kristinsson, Theo Zwarthoed afscheid van Excelsior. Ook Marouane Afaker, Zakaria El Azzouzi, Hicham Faik, Levi Garcia, Milan Massop, Shane O’Neill en Jordy de Wijs zullen vertrekken.

Milan Massop heeft al een transfer te pakken. Hij gaat in België spelen voor Waasland-Beveren. "Het is een club die nog niet zo heel lang bestaat. Ze zijn gefuseerd en ze hebben veel ambitie en doen dat heel geleidelijk. Ze willen het volgend seizoen beter doen dan vorig seizoen. En ze hebben mij gehaald omdat ze denken met mij de volgende stap te kunnen zetten."

Elberst twijfelt aan toekomst


Stanley Elbers zijn contract loopt af, maar zeker is het niet dat hij weggaat bij Excelsior. "Ik heb gesprekken gehad met Ferry de Haan. Het waren goede gesprekken en ik sta er ook nog zeker voor open, maar het liefst zou ik een stap zetten naar het buitenland. Ik wacht rustig af, het is nog vroeg, dus geen haast. Ik hoop op een stap vooruit en een mooi avontuur."

Kijk hierboven de twee interviews met Stanley Elbers en Milan Massop. Daar hebben ze het verder over hun toekomst en over hun trainer Mitchell van der Gaag. 

Meer over dit onderwerp:
Sport
Deel dit artikel:

Reageren