BUREAU RIJNMOND

Jongen ontsnapt aan de dood tijdens steekpartij bij tramhalte

Jongen ontsnapt aan de dood tijdens steekpartij in Zuidwijk
Jongen ontsnapt aan de dood tijdens steekpartij in Zuidwijk © Bureau Rijnmond
Het is begin februari bij het vallen van de avond onrustig bij tramhalte Slinge/Langenhorst, in Rotterdam-Zuidwijk. Een groep van tien én een groep van vijf jongeren krijgen onenigheid met elkaar. Eén jongen wordt in zijn rechterzij gestoken. Op een haar na worden er geen vitale organen geraakt. Gelukkig gaat het inmiddels beter met hem.
Volgens de politie heeft het er alle schijn van dat de groepen jongeren vaker rondhangen bij de tramhalte, bij de winkels of in de portieken in de buurt. Die woensdag om ongeveer 17.30 uur begint alles met een woordenwisseling en wat duw- en trekwerk. Plotseling wordt er een mes getrokken en raakt de 17-jarige jongen ernstig gewond.
Daarna vluchten de jongeren alle kanten op. Er zijn al verdachten aangehouden, maar de politie is nog op zoek naar de anderen. Er zijn beelden van minderjarigen die we nu nog geblurd laten zien. Melden zij zich niet bij de politie of worden ze niet herkend dan worden ze herkenbaar getoond in een volgende aflevering van Bureau Rijnmond.
Wie zijn het?
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000