BUREAU RIJNMOND

Tankstation vlakbij Van Brienenoordbrug weer overvallen

Tankstation vlakbij Van Brienenoordbrug weer overvallen
Tankstation vlakbij Van Brienenoordbrug weer overvallen © Bureau Rijnmond
Opnieuw een overval op een tankstation aan de Adriaan Volkerlaan in Rotterdam-Zuid. De vorige keer werd de dader na tips van kijkers van Bureau Rijnmond aangehouden. Het zou mooi zijn als dit nu weer het geval is.
De overvaller handelt op woensdag 17 mei doordacht en snel. Bij de uitgang zet hij om circa 11.30 uur mandjes tussen de automatische deuren. Vervolgens loopt hij met een mes in zijn hand naar de kassa. Daar aangekomen slaat hij met het mes de plexiglazen afscheiding kapot en eist hij geld. De twee medewerkers schrikken enorm en doen wat hij zegt. Daarna rent de overvaller weg richting de Van Brienenoordbrug.
De dader heeft zijn gezicht behoorlijk goed afgeschermd, maar misschien herkent u hem aan zijn manier van bewegen of aan de kleding die hij draagt. Hij is ongeveer 19 jaar oud en circa 1 meter 80 lang. De overvaller heeft een atletisch en mager postuur en een licht getinte huidskleur. Hij draagt een zwarte jas met capuchon met een opvallende blauwe rits. Verder heeft hij een zwarte bivakmuts op en een zwarte broek aan. Bel met de politie als u hem herkent.
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000