nieuws

Valentijn Driessen: ‘Sommige mensen begrepen er niets van tijdens Kuyt Testimonial'

Dirk Kuyt heeft zondagmiddag in De Kuip afgezwaaid als profvoetballer. Veel (ex)topvoetballers waren aanwezig om de Feyenoorder te eren. Na afloop bespraken presentator Bart Nolles en chef voetbal van De Telegraaf, Valentijn Driessen, de wedstrijd.
Driessen: "Ik had eigenlijk nog wel wat meer willen zien. Pieter Vink had Gerrard natuurlijk een penalty moeten geven. Gerrard is de nieuwe held van Feyenoord. Die werd direct omarmd en dat is geweldig om te zien, daar moet je gewoon aan meewerken als scheidsrechter.
Er staan een paar mannen aan de zijlijn alleen maar vlaggen. Dan denk ik: waar gaat dit over? Je snapt het spelletje toch wel? Je weet toch waarom je hier bent? Het moet gewoon een leuke gezellige middag worden met voetbalhoogtepunten."

Tóch nog een goal


"Uiteindelijk scoort Dirk nog. Hij schoot zeven keer naast, twee keer op de paal, vijf keer op Edwin van der Sar. Het is een jaar geleden. Bij Quick Boys krijgt hij hem er ook niet meer in en hier ook niet. Uiteindelijk geeft Vink die penalty gelukkig dan wel. Want een afscheid zonder goal kan natuurlijk niet."Luister hierboven heel het gesprek met Valentijn Driessen terug. Daar heeft hij het onder andere over Memphis Depay, van der Sar, Kongolo, Bosschaart en de problemen van Kuyt met Giovanni van Bronckhorst.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl