nieuws

Kort nieuws uit de regio

rijnmond_kort.jpg
rijnmond_kort.jpg
ROTTERDAM - Drietal bedreigt taxichauffeur; poging straatroof in Dordrecht; dronken man rijbewijs kwijt; kort nieuws in de regio.
Drietal bedreigt taxichauffeur
ROTTERDAM - De politie heeft zondagnacht drie jongens uit Gouda aangehouden, die een taxichauffeur met een schroevendraaier hebben bedreigd. De drie hadden op het Stationsplein tegen een taxi van een collega geschopt. De chauffeur sprak het trio aan, waarna ze hem bedreigden. De drie werden later op de Coolsingel gepakt.
Poging straatroof in Dordrecht
DORDRECHT - Twee mannen probeerden maandagmorgen een 33-jarige Dordtenaar te beroven. De man kwam terug van zijn werk, parkeerde zijn auto en liep naar huis. Toen de man merkte dat twee types hem achtervolgden, rende hij weg. Het duo greep hem op de Brinkmanstraat, eisten geld en sloegen hem met een voorwerp op zijn hoofd. De man ontsnapte, maar hield een hoofdwond aan het voorval over.
Dordtenaar raakt rijbewijs kwijt
DORDRECHT – Een 40-jarige Dordtenaar is op de Bosboom Toussaintstraat zijn rijbewijs kwijt geraakt. De man reed met zijn auto tegen een geparkeerde auto, die op zijn beurt weer tegen een daarvoor geparkeerde auto knalde. De man zei dat hij een black-out had gehad. Dat was niet de enige reden. Aangezien hij ook heel veel had gedronken, mocht hij zijn rijbewijs inleveren.