nieuws

Kort nieuws uit de regio

rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Arrestaties na mishandeling in Maassluis, Ruzie en ongeluk in Ooltgensplaat, Jongen opgepakt voor vernielen van auto, Alblasserdamse veroorzaakt aanrijding: kort nieuws uit de regio.
MAASSLUIS-Voor een geval van zware mishandeling vorige week in Maassluis zijn twee mannen uit die plaats aangehouden. Ze zijn 19 en 23 jaar oud. Ze worden ervan verdacht twee plaatsgenoten tegen hun wil te hebben vastgehouden en mishandeld. Omdat daarbij vuurwapens waren gebruikt, werd een arrestatieteam van de Regionale Ondersteunings Groep ingezet.
OOLTGENSPLAAT-Twee mannen van 54 en 58 jaar uit Ooltgensplaat zijn aangehouden na een ruzie en een ongeval in die plaats. Na een onderlinge ruzie was de jongste van de twee met zijn auto weggereden en meteen daarna op de Spuidijk van de weg geraakt. Hij raakte gewond en moest naar het Maasstadziekenhuis worden gebracht. De andere man is aangehouden, de politie zoekt uit wat er precies is gebeurd.
ROTTERDAM-Een 16-jarige jongen uit Rotterdam is zaterdagavond aangehouden voor vernieling. Hij maakte deel uit van een groep jongeren. Getuigen hadden gezien dat hij in de Taxusstraat in Kralingen over diverse auto's was gelopen. Eén van de wagens was flink beschadigd geraakt. De jongen is overgebracht naar een politiebureau.
SLUISKIL-Een 39-jarige vrouw uit Alblasserdam heeft ter hoogte van het Zeeuwse Sluiskil een aanrijding veroorzaakt. De vrouw reed vrijdag verkeerd en draaide om op een weg waar dat niet was toegestaan. Ze zag daarbij een andere auto over het hoofd. De inzittende daarvan raakte gewond. De Alblasserdamse bleef ongedeerd, net als haar 8-jarig zoontje dat bij haar in de auto zat.