nieuws

"De beste shows waren in Ahoy Rotterdam"

nmeat.cropresize.tmp.jpg
nmeat.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Een lange rij fans stond vrijdag in de Media Markt-vestiging in Rotterdam. Hun held Meat Loaf signeerde zijn nieuwste album Hang Cool Teddy Bear.
Een album maken is voor hem als een marathon lopen. Vroeger kon hij het misschien nog en nu is het maar de vraag of hij de finish haalt. Het is hem toch gelukt, zijn nieuwe cd werd vrijdag voor het eerst verkocht in de Media Markt. De inmiddels 63-jarige vertelde met passie zijn nieuwe 'kindje'.
"Vergeet mijn fans, ik denk dat mensen die geen fan zijn moeten luisteren. Ik denk dat ze weggeblazen worden en in zijn voor een ruig ritje," zei MeatLoaf.
Fans vanuit België, Duitsland en andere delen van Nederland kwamen naar Rotterdam om hun grote idool te ontmoeten. Om een handtekening te krijgen, misschien een foto of een kort gesprekje. Twee fans stonden vanaf tien uur al te wachten en waren dus ook de eerste met het gesigneerde album. MeatLoaf zelf was daar erg trots op en liet van het moment foto’s maken voor zijn eigen website.
Over een tour, met een concert in de Ahoy was Meat Loaf duidelijk. “De beste shows in mijn leven heb ik in de Ahoy gegeven. En als je mij een week geleden vroeg of ik ging touren zei ik ja, maar nu niet meer.”