nieuws

Sparta trekt spits Lars Veldwijk aan

© ANP
Sparta heeft spits Lars Veldwijk gecontracteerd. De 26-jarige aanvaller tekende zaterdagochtend een contract voor één seizoen op Het Kasteel met de optie voor nog een jaar. Veldwijk was transfervrij nadat hij en zijn vorige club FC Groningen uit elkaar gingen.
Veldwijk kon kiezen uit meerdere clubs en legt op de website van Sparta uit waarom hij voor de Rotterdammers heeft gekozen: ''De ambitie van de club sluit erg aan bij mijn plannen. Sparta wil snel promoveren uit de komende interessante editie van de Eerste Divisie.''
Tekst gaat onder Tweet verder
Technisch Manager Henk van Stee verklaart dat Veldwijk is gehaald als eerste spits. ''Lars is iemand die doelpunten kan maken en hij wil graag een grote bijdrage leveren aan een promotie van Sparta.''

Derde club


Sparta is alweer de derde club uit de regio Rijnmond waar Veldwijk komt te spelen. Eerder kwam hij uit voor Excelsior en FC Dordrecht. Ook heeft Veldwijk één interland achter zijn naam staan voor Zuid-Afrika, het land waar zijn vader is geboren.
Na de komst van Giliano Wijnaldum is Veldwijk de tweede aanwinst voor het eerste elftal van het Sparta van de nieuwe coach Henk Fraser.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl