nieuws

Tweede verdachte opgepakt voor schietpartij Vlaardingse Westwijk

© MediaTV
De politie heeft deze week een 23-jarige man uit Vlaardingen aangehouden voor betrokkenheid bij een schietpartij op de Dirk de Derdelaan in Vlaardingen, afgelopen april. Daarbij raakte een man levensgevaarlijk gewond.
De schietpartij gebeurde 's avonds laat. Er werden meerdere kogels afgevuurd op een 19-jarige man uit Vlaardingen. Sindsdien is een groot team bezig met onderzoek.
Snel na de schietpartij verschenen beelden op internet. Daarop is te zien hoe vier jongens aan komen lopen voor een winkel. Een van hen richt een vuurwapen op de 19-jarige man.

Aanhoudingen


Twee weken geleden werd
van 27 jaar opgepakt. Afgelopen dinsdag volgde de tweede aanhouding. Agenten reden toen door de Van Swindenstraat in Schiedam toen zij een man zagen lopen die zij herkenden als één van de verdachte uit het groepje van vier. Zij hielden toen de 23-jarige Vlaardinger aan.
Toen agenten de woning waar hij net vandaan kwam doorzochten, vonden ze een grote zak hennep en bruin en wit poeder. Ook lagen er spullen die duiden op handel in verdovende middelen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl