FEYENOORD

Shinji Ono heet opvolger Ayase Ueda welkom bij Feyenoord

Shinji Ono vierde grote successen met Feyenoord
Shinji Ono vierde grote successen met Feyenoord © Cees van Hoogdalem / Orange Pictures
Feyenoord heeft de nieuwe Japanse spits Ayase Ueda op een speciale manier verwelkomd in Rotterdam. Hij kreeg een videoboodschap van oud-speler Shinji Ono, die zijn landgenoot zeer succesvol voorging in De Kuip.
Ono maakte deel uit van het team van Feyenoord dat in 2002 de UEFA Cup won. Het legt via het Social Media account van Feyenoord aan Ueda uit wat hem te wachten staat in Rotterdam.
"Je gaat spelen voor Feyenoord. Een grote club met een prachtige historie in Nederland. Ik heb magische momenten mogen meemaken in Rotterdam, vooral met het winnen van de UEFA Cup in 2002."
"De Kuip is een fantastisch stadion, waar ik heb samengespeeld met geweldige ploeggenoten. De supporters gaven mij zoveel waardering en respect. Zij hebben voor altijd een plek in mijn hart veroverd. Als je alles geeft voor de club, dan zullen ze jou ook omarmen en onvoorwaardelijk supporten."

Duurste transfer van Feyenoord

Ueda komt van Cercle Brugge en is de duurste speler uit de clubhistorie geworden met een transfersom van negen miljoen, die via bonussen nog iets verder op kan lopen.
"Nu is het jouw tijd om het shirt van Feyenoord te gaan dragen en de mensen trots te maken. Ayase, het is tijd om nieuwe herinneringen te maken in Rotterdam. Welkom bij Feyenoord en veel succes," besluit Ono.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl