nieuws

Oeverbosuitspanning tegen vlakte voor Blankenburgtunnel

Horecafferij Oeverbos tegen de vlakte voor Blankenburgtunnel werkzaamheden en dus is het voor de familie Bot na 35 jaar noeste zevendaagse per week arbeid over sluiten klaar
Het Overboshorecalevenswerk van de Vlaardings/Westlandse familie Bot wijkt na vandaag definitief voor de Blankenburgtunnelwerkzaamheden die nog deze zomer een aanvang nemen.
Het uitspanningsicoon waar honderdenduizenden en misschien, wie zal het zeggen, wel enkele slordige miljoenen recreanten hun pleziervertier hebben gezocht en gevonden in de afgelopen vanaf 21 april 1983 in de bijna 40 jaar, zeg maar.
Chefkok-eigenaar Ronald Bot begon bij de schoonvader van z'n broer in de spolekeuken en nam de horecagelenheid onder de rook van Rozenburg, Vlaardingen en Maassluis na verloop van tijd over.
Noodgedwongen moest ie zich door Rijkswaterstaat uit laten kopen, omdat de Blankenburgbouwput pal naast z'n terras door zo'n 900 bouwvakkers moet worden volgestort.
Betrokken frequentee vlogger Jack F Kerklaan sjimpt en eet het galgetaartmaaltje met de familie en hun ouwe getrouwe (ramp)toeristen mee....

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl