Excelsior in eerste oefenduel langs Westlands Elftal

Excelsior heeft zaterdag de eerste vriendschappelijke wedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen. De Kralingers versloegen in Naaldwijk het Westlands Elftal met 7-3.
In het eerste kwartier scoorde Ali Messaoud twee keer voor de ploeg van coach Adrie Poldervaart. Ryan Koolwijk tekende voor de 3-0 ruststand aan. Vanwege de warmte werd er halverwege de eerste helft een drinkpauze ingelast.
Dave van Delft, Mikael Anderson, Denis Mahmudov en Carlito Fermina scoorden na de rust de overige vier treffers van Excelsior. Bij het Westlands Elftal kwamen de goals op naam van Laurens Kooren, Melvin van der Zeijden en Lars van den Berg.
Komende dinsdag oefent Excelsior weer. Dan speelt de Rotterdamse ploeg in Hendrik-Ido-Ambacht het vrienschappelijke duel tegen ASWH.
Aanstaande maandag is er in Sportclub Rijnmond een reportage te zien over deze oefenwedstrijd. De uitzending begint om 17:13 uur op TV Rijnmond en wordt vervolgens ieder uur herhaald.