FC Dordrecht in veertig minuten niet langs FC Omniworld

ROTTERDAM - FC Dordrecht heeft in het restant van de uitwedstrijd tegen FC Omniworld niet kunnen winnen. Na veertig minuten voetballen stond het 1-1.
Het duel werd op 2 april gestaakt, omdat de stroom in het stadion in Almere uitviel. Het stond toen 0-0 en Karim Fachtali van FC Omniworld was met rood van het veld gestuurd. Met een man meer kwam FC Dordrecht maandagavond op voorsprong door een doelpunt van Nito Sequeira (foto). Mitchell Kappenberg maakte drie minuten voor tijd de gelijkmaker uit een vrije trap. FC Dordrecht blijft vijftiende in de eerste divisie. Vrijdag speelt de ploeg van Gert Kruys uit tegen AGOVV.