BUREAU RIJNMOND

Beroofde en gewonde vrouw ligt urenlang hulpeloos in woning

| Foto:
| Foto:
Een laffe overval op een kwetsbaar slachtoffer, dat hierbij ook gewond raakt. Een 88-jarige vrouw loopt achter haar rollator met afval naar de container. Als ze haar woning weer binnenloopt wordt ze in de hal verrast door een onbekende man die in haar kielzog de woning is binnengedrongen. De man duwt haar op de grond en gaat ervandoor met de schoudertas van de bejaarde vrouw.
De overvaller slaat toe op donderdagavond 31 augustus in de Breitnerstraat in Oud-Beijerland rond 21.45 uur. Nadat hij is vertrokken slaagt het slachtoffer er met veel moeite in zich om te draaien en de deur dicht te schoppen. Pas rond 4.00 uur vrijdagochtend weet zij zich op te trekken en 112 te bellen. De hulpdiensten zijn snel ter plekke en de vrouw wordt vervolgens naar een ziekenhuis vervoerd, waar een scheur in haar bekken wordt geconstateerd.
Helaas zijn er (nog) geen beelden van de overvaller. Als u die wel hebt laat het de politie weten. Ook als u iets verdachts hebt gezien, zoals bijvoorbeeld een man die in de buurt van de Breitnerstraat liep rond het tijdstip van de overval.
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000