BUREAU RIJNMOND

Mogelijke getuigen ernstige aanrijding tussen auto en fietser gezocht

| Foto:
| Foto:
De politie zoekt nog steeds de automobilist die in Rotterdam een fietser van achteren aanrijdt en ernstig verwondt. Voor de zomerstop hebben we in Bureau Rijnmond al aandacht besteed aan dit incident. Het onderzoeksteam van de politie is momenteel een tip aan het natrekken, maar is ook nog op zoek naar automobilisten die mogelijk die avond iets hebben gezien. We laten beelden van hun auto’s zien.
Het 63-jarige slachtoffer fietst op zondag 4 juni vanaf het CBR in de richting van de Gordelweg. Omstreeks 19.50 uur wordt hij op de Noorderbocht, een viaduct over rijksweg A20, van achteren geraakt door een auto. Volgens getuigen rijdt de auto op dat moment met hoge snelheid. De automobilist(e) bekommert zich niet om het slachtoffer, maar rijdt door. En dat is een misdrijf.
De aangereden fietser loopt hersenletsel op en is nog steeds aan het revalideren. De auto’s die nu worden getoond zijn gefilmd op het parkeerterrein van het CBR en bij een tankstation. De politie verzoekt de bestuurders van de auto’s contact met hen op te nemen.
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000