nieuws

Feyenoord en PSV in evenwicht

ROTTERDAM - Feyenoord heeft een punt overgehouden aan het uitduel met PSV. Het vermakelijke duel eindigde zoals het begon: 0-0.
De Rotterdammers kregen in de eerste helft de betere kansen, maar Luigi Bruins en Karim el Ahmadi scoorden niet. Na de pauze kwam PSV beter in de wedstrijd en schroefden de Eindhovenaren de druk op de achterhoede van Feyenoord op. Schiedammer Danny Koevermans was dicht bij een doelpunt, maar hij slaagde er niet in doelman Erwin Mulder te passeren.
Door het gelijkspel vergroot Feyenoord de marge met AZ weer tot twee punten. De Rotterdammers strijden met de Alkmaarders om de vierde plaats. Die is nog altijd in het bezit van de Rotterdammers.
,,We zijn heel moeilijk te verslaan, dat hebben we in deze wedstrijd tegen PSV opnieuw bewezen'', merkte trainer Mario Been voldaan op.,,Als we makkelijker tot scoren zouden komen, hadden we zomaar een of twee plaatsen hoger op de ranglijst kunnen staan. Voor het nieuwe seizoen zullen er goals moeten bijkomen, ook al hebben we geen euro. Als we dan deze groep bij elkaar kunnen houden, ziet de sportieve toekomst van Feyenoord er prima uit.''

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl