112-NIEUWS

Albert Heijn Krimpen aan den IJssel ontruimd door brandlucht | Man krijgt elektrische schok bij het snoeien

Rookontwikkeling in de Albert Heijn in Vlaardingen, een andere supermarkt werd gesloten in Vlaardingen
Rookontwikkeling in de Albert Heijn in Vlaardingen, een andere supermarkt werd gesloten in Vlaardingen © FlashphotoNL
In dit artikel houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opmerkelijke 112-nieuws van dinsdag 12 september.

Albert Heijn Krimpen aan den IJssel ontruimd door brandlucht

De Albert Heijn in winkelcentrum Crimpenhof in Krimpen aan den IJssel is vanavond korte tijd ontruimd geweest. Rond 19:00 uur roken mensen een brandlucht. Ook kregen sommige klanten hoofdpijnklachten. De winkel besloot daarop zelf om te sluiten en te evacueren.
De brandweer kwam ter plaatse en deed metingen, maar die wezen niets uit. Wel bleek uit beelden met een hittecamera dat een koelinstallatie wat warmte gaf. De supermarkt gaat daar zelf naar kijken.

Man krijgt elektrische schok bij het snoeien en raakt zichzelf met kettingzaag

Aan de Moezelweg in de Europoort heeft dinsdagochtend rond 9.45 uur een man een elektrische schok gekregen bij het snoeien van bomen vlakbij hoogspanningskabels. De brandweer vermoedt dat één van de takken een stroomkabel heeft geraakt en dat de man daardoor een flinke schok kreeg. Volgens de brandweer kreeg hij gelukkig niet 'de volle laag'.
Tijdens het snoeien was de man met een kettingzaag in de weer. Toen hij een schok kreeg, raakte die zijn arm. De brandweer spreekt van een 'diepe wond'. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Mogelijk drugsafval gedumpt in Oud-Beijerland

In Oud-Beijerland zijn meerdere vaten gedumpt, die mogelijk gebruikt zijn bij de productie van drugs. Dat zegt de brandweer Zuid-Holland Zuid.
De vaten werden ontdekt bij een parkeerterrein aan de Langeweg. De specialist gevaarlijke stoffen werd erbij gehaald. Die heeft vastgesteld dat de vaten leeg zijn en dat er niets in de grond is gelekt.
Op een parkeerterrein in Oud-Beijerland is mogelijk drugsafval gedumpt.
Op een parkeerterrein in Oud-Beijerland is mogelijk drugsafval gedumpt. © AS Media