FEYENOORD

Podcast Feyenoord: 'Meerdere doelpunten waren van grote schoonheid'

| Foto:
| Foto:
Zeventien doelpunten in de laatste drie wedstrijden. Feyenoord scoort er lustig op los in de eredivisie met grote overwinningen op Almere City (6-1), FC Utrecht (5-1) en sc Heerenveen (6-1). En dat vlak voor de start van de Champions League. In Podcast Feyenoord praten Bart Nolles, Dennis van Eersel en Dennis Kranenburg uitgebreid over de grote zege van Feyenoord richting het duel met Celtic.
'Ik heb van het teamspel het meest genoten', zegt Van Eersel. 'Meerdere doelpunten waren van grote schoonheid, maar ik vond die van Paixao misschien de mooiste. Maar het was ook het eerste doelpunt van Ivanusec en van Lingr met zijn eerste balcontact."
'We kunnen zoveel dingen uit deze wedstrijd halen", haakt Kranenburg in. Hij pikt Giménez er even uit. "Er is zoveel over hem gezegd en geschreven, over zijn jetlag. Hij speelt een drol van een wedstrijd, maar pikt toch zijn doelpuntje mee."
Natuurlijk gaat het in Podcast Feyenoord ook over het Champions League-duel van dinsdag met Celtic. Wie staat er in de spits? Giménez (geschorst) en Ueda (geblesseerd) ontbreken. "Ik denk dat Minteh in de spits staat", zegt Kranenburg. Van Eersel: "Slot geeft het niet prijs, ook vandaag niet, maar Paixao lijkt mij ook een serieuze optie."
Ook de rol van Quinten Timber op het middenveld van Feyenoord komt aan bod. "Wat mij opvalt aan Timber is dat hij bepaalde dingen heeft in zijn spel waarmee hij tegen deze tegenstanders wegkomt. maar niet in de Champions League", aldus Kranenburg.
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl
.