FC RIJNMOND

Beugelsdijk adviseert Feyenoord in FC Rijnmond over niet fitte Celtic-spits: ‘Dat zou ik in mijn achterhoofd houden’

FC Rijnmond met van links naar rechts: Bart Nolles, Tom Beugelsdijk, Dennis Kranenburg en Geert den Ouden
FC Rijnmond met van links naar rechts: Bart Nolles, Tom Beugelsdijk, Dennis Kranenburg en Geert den Ouden © Rijnmond
Uiteraard kunnen de mannen van FC Rijnmond niet wachten tot de eerste Champions Leaguewedstrijd van Feyenoord sinds zes jaar. De Schotse topploeg Celtic komt dinsdag in De Kuip langs. Na afloop van de 6-1 zege op sc Heerenveen van afgelopen zaterdag was trainer Arne Slot lovend over zijn ploeg. Maar niet iedereen denkt dat de landskampioen op haar best is.
“Ik heb Feyenoord wel eens beter gezien dan afgelopen zaterdag”, zegt analyticus Geert den Ouden in FC Rijnmond. Hij is van mening dat Feyenoord vorig seizoen al goed spel op de mat legde.
Kijk hieronder de volledige uitzending van FC Rijnmond terug:
Beugelsdijk adviseert Feyenoord in FC Rijnmond over niet fitte Celtic-spits: ‘Dat zou ik in mijn achterhoofd houden’
“Het positiespel was zaterdag goed, maar wel tegen een zeer zwak sc Heerenveen. Dat is de kanttekening die je moet maken. Feyenoord heeft zeventien doelpunten in drie wedstrijden gemaakt. Je gaat mij dus niet horen zeggen dat Feyenoord slecht speelt, maar de club speelde wel tegen Almere City, FC Utrecht en sc Heerenveen. Daarom ben ik erg benieuwd naar morgen tegen Celtic.”

‘Feyenoord gaat een goed resultaat halen’

De mannen zijn in FC Rijnmond positief over de kansen van Feyenoord in de eerste groepswedstrijd van de Champions League. Den Ouden en Feyenoordwatcher Dennis Kranenburg denken dat de Rotterdammers de favoriet zijn. “Ik denk dat Celtic niet veel risico in het balbezit gaat nemen”, verwacht Tom Beugelsdijk, die ook aanschoof in FC Rijnmond.
De centrale verdediger, die momenteel geen club heeft, is op de hoogte over de niet fitte Celtic-spits Kyogo Furuhashi. De Japanner heeft namelijk last van zijn schouder. Volgens hem komt dat de Rotterdammers niet verkeerd uit. “Dat zou ik wel in mijn achterhoofd houden”, zegt Beugelsdijk.
Kyogo Furuhashi is de eerste spits bij Celtic
Kyogo Furuhashi is de eerste spits bij Celtic © Orange Pictures - Fred Palmer
De Rotterdammers zijn volgens de Hagenees klaar voor het duel met de Schotten. “Ik ga ervan uit dat Feyenoord tegen Celtic een goed resultaat gaat halen.”