nieuws

Heinenoord doet goede zaken tegen Alexandria '66

voetbalgemeen.cropresize.tmp.jpg
voetbalgemeen.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Heinenoord heeft in de topper tegen Alexandria ’66 een 3-1 overwinning geboekt. Concurrent Strijen maakt thuis tegen CWO geen fout: 5-2. Een andere titelkandidaat, Deltasport, leed een gevoelige 1-4 nederlaag tegen het Numansdorpse NSVV.
Strijen is door de nederlaag van Deltasport de nieuwe koploper in de tweede klasse D. ’s-Gravendeel kreeg in deze afdeling een flinke tik te verwerken bij Gouda: 5-0. Spirit won met dezelfde cijfers van het Rotterdamse VVOR. Excelsior Pernis was thuis met 4-2 te sterk voor SC Voorne.
In 2C leed Maense in de onderste regionen een 2-1 nederlaag tegen concurrent RCL. BVCB pakte een punt tegen koploper DSO: 1-1. Soccer Boys ging nipt onderuit bij Nootdorp. Het werd 1-0. Gravenzandse VV verloor met ruime cijfers bij Forum Sport: 5-0. MVV ’27 was met 1-0 te sterk voor Lyra.
In 2F won Oranje Wit in een doelpuntrijk duel met 3-5 bij Altena. Stedoco – Meerkerk eindigde in 0-0. Sliedrecht verloor thuis met 0-1 van De Zwerver. Almkerk won met 1-0 van SC Everstein en Hardinxveld versloeg GJS met 2-1.