nieuws

Vunzekaraokéklunskunst te ku(s)t en te willepikeur

Vunsvoos publiek voelt zich halfwas aangetrokken door educatie verantwoorde vulvalalalalounge
De Vulvalalala-lounge van de internationaal rabiaatlabiaat befaamde te kut en te keurkunstenares Yvonne Beelen sloot haar succesvolle drieluik-sexpositie in Joep van Lieshout's Geheime Lusthoftuin aan de Rotterdamse Keileweg af met promiscué gekweel in de randomisé.
Op het drukbezochte festivalterrein in dit creactieve M4H-gebied, waar de educatieve kutjeklei en vulvalalala-lounge-act van Beelen slechts een onderdeel in en van vormde ging maar een miniem deel van het publiek overwegend off-screen zich te buiten aan het introperspectieve vieze vunsliedjes uiten.
Terzijde gestaan door de kwalitatief uitermate terzakekundige op allerhande tussenbeens gebied en wat er aan al diesadvies nog meer op dit historischysterisch hellend vlak meer nuttig en noodzakelijk nodigzijnde aan info enzo Cilia Batenburg, stortte Jack F Kerklaan zich voor u in dit heikele metier.
Al vanaf z'n geboorte niet gehinderd door enig zelfrespect liet onze vunsvoze vloggert zich voor de zoveelste keer maar weer 's strikken om uit z'n dropstengelkanarie te gaan met een proeve van onbekwaamheid uit z'n vuige vluggertjesrepertoirereservoir

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl