nieuws

Zeemeermin of minder neemt bezit van R'damse wateren

Petra Cosplay, de Rotterdamse die graag in de huid van Disney-figuren kruipt en tegenwoordig furore maakt als Ariel de roodharige Zeemeermin wil de zwembaden uit en het wat noestwoestere water in.
Het zogeheten cosplayen oftewel nabootsen en/of imiteren van strip dan wel filmheldfiguren is de laatste tijd enorm gegroeid in populariteit en ook Petra legt dat inmiddels geen windeieren met haar niet aflatende ijver en vlijt.
In de Wilgenplas- en Zevenkampse Ringbaden wordt er inmiddels voor de vele zeemeerminvlinderslagles-geinteresseerden al volop gelegenheid geboden.
Edoch de voor feestjes, fotoshoots en allerhande modellenwerk -, maar niet voor vrijgezellenparty's in te huren pseudo Ariël hunkert, gedreven door het voortschrijdend succe, naar nóg meer, liefst lucratieve, attentiewaarde voor haar soms best vermoeiende aandachttrekkerij.
Om in haar natje en droogje te kunnen blijven voorzien wil ze zich daarom vanaf nu meer gaan profileren in de wildere daadvaart en barenpop-up-scene.
Onder de slagschaduw van Piet Heyn in het pittoreske Delfshaven smeedt verkleedkistadeptische vloggenist Jack F Kerklaan met haar daarvoor alvast trapsgewijs wat snode plannen in de opkomende laaghangende mist.......

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl