Feyenoord-tegenstander Trencin traint op wedstrijddag in Schiedam

Voetbalvereniging Excelsior '20 heeft donderdagochtend een opvallende gast op het eigen complex gehad. AS Trencin, donderdagavond de tegenstander van Feyenoord in de derde voorronde van de Europa League, trainde bij de Schiedamse club aan de Parkweg.

De Slowaakse ploeg van de Rotterdamse trainer Ricardo Moniz (foto) verdedigt in De Kuip een 4-0 voorsprong uit de heenwedstrijd. Op het sportpark van Excelsior '20 deed Trencin een half uurtje een aantal oefeningen.

Zo moesten de spelers van de Slowaakse ploeg corners nemen en die verdedigen. "We moeten vandaag scoren. Dit kan toch het verschil maken", aldus Moniz op Radio Rijnmond over deze oefening op de training.

Sabotage

 Trencin had donderdagochtend in elk geval moeite om de ingang van het complex van Excelsior '20 te vinden. Verder kon de bus niet onder een nabijgelegen tunnel door. "We hadden de airco in de bus ook al lager gezet. Volgens mij is een aantal spelers al verkouden", lacht Edwin Merk, die de training voor Trencin bij Excelsior '20 regelde. Hij heeft namelijk ook een Feyenoord-hart. "Maar dit is fantastisch en mooi om te zien bij Excelsior '20."

 

Meer over dit onderwerp:
Sport Feyenoord Schiedam
Deel dit artikel:

Reageren