BUREAU RIJNMOND

Woordenwisseling ontaardt in mishandeling en langdurige revalidatie

Jumbo Schiedamseweg
Jumbo Schiedamseweg © Bureau Rijnmond
Een maandenlange revalidatie na een mishandeling. Dit overkomt een 48-jarige Rotterdammer na een woordenwisseling met één lid van een groepje jongens in een supermarkt. Het trio wacht het slachtoffer buiten op en hij wordt mishandeld door de jongen die hij in de supermarkt aansprak.
Het drietal loopt op zondagmiddag 6 augustus om circa 17.35 uur in supermarkt Jumbo aan de Schiedamseweg in Rotterdam-Delfshaven. Eén van hen loopt plotseling tegen het slachtoffer aan. Hij zegt er iets van. Er worden over een weer opmerkingen gemaakt, maar daar blijft het op dat moment bij.
Buiten escaleert de situatie. De jongen met wie hij in de supermarkt een woordenwisseling had, wacht de man in de Spanjaardstraat op. Vervolgens trapt hij het slachtoffer zo hard tegen zijn knie dat hij niet meer kan opstaan. In het ziekenhuis blijkt dat hij een gecompliceerde breuk aan zijn knie heeft opgelopen. Er volgt een urenlang durende operatie. Momenteel is de man nog volop bezig met revalideren. Iets wat een enorme impact heeft op hemzelf en zijn gezin.
De verdachte draagt die zondagmiddag een grijs trainingspak en hij rent weg richting de 1e Schansstraat. De politie is nog op zoek naar camerabeelden en naar nieuwe getuigen van de woordenwisseling in de supermarkt en de mishandeling even later in de Spanjaardstraat. Kunt u helpen?
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl