REGIOSONGFESTIVAL

Openhartige FLORA is met taboedoorbrekende 'Six Feet Under' tweede genomineerde Regio Songfestival

FLORA op bezoek bij Rijnmond voor het Regio Songfestival
FLORA op bezoek bij Rijnmond voor het Regio Songfestival © FLORA op bezoek bij Rijnmond voor het Regio Songfestival
Rijnmond staat deze week volledig in het teken van de bekendmaking van de vijf genomineerden die kans maken om op zaterdag 4 november te mogen schitteren op het Regio Songfestival. Dinsdagochtend kwam Denise Voss als tweede genomineerde langs in het radioprogramma 'De Boer Op'. Met haar act FLORA maakt ook zij kans op de finaleplek namens de regio Rijnmond.
Denise begon al op jonge leeftijd met het schrijven van liedjes. Pas sinds vorig jaar brengt ze haar muziek ook daadwerkelijk uit. FLORA bewandelt haar eigen weg in haar muzikale carrière en is niet bang om taboe-onderwerpen aan te snijden. Ook gaan haar nummers over de geestelijke gezondheid, gelijkheid en de staat van onze wereld. Eerder deze maand was FLORA ook al genomineerd voor een award tijdens de Grote Prijs van Rotterdam in de categorie 'Bands'.

'Six Feet Under'

Met het nummer 'Six Feet Under' werpt ze licht op thema's zoals bindingsangst en het verliezen van je identiteit in een ongezonde relatie.
Bekijk hier de videoclip van Six Feet Under bij Rijnmond:
Openhartige FLORA is met taboedoorbrekende "Six Feet Under" tweede genomineerde Regio Songfestival
In het interview met Ruud de Boer op Radio Rijnmond was de zangeres openhartig over de traumatische gebeurtenissen in haar tienerjaren. "Ik ben nu 22 en heb best wel wat dingen meegemaakt. Ik probeer dat nu te verwerken door muziek en met de mensen om mij heen. Ik gebruik het als een emotionele uitlaatklep en hoop hiermee mensen een klein beetje minder alleen te laten voelen die verkeren in vergelijkbare situaties."
Beluister hier het interview met Denise Voss:
Openhartige FLORA is met taboedoorbrekende "Six Feet Under" tweede genomineerde Regio Songfestival
Deze week wordt elke werkdag een genomineerde bekendgemaakt in het radioprogramma 'De Boer Op', van 9:00 uur tot 12:00 uur. Vanaf maandag 2 oktober kun je twee weken online stemmen op je favoriet. Op vrijdag 13 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt, op basis van thuisstemmers en de keuze van de vakjury. Het Regio Songfestival is op zaterdag 4 november in de Stadsschouwburg in Utrecht en wordt live uitgezonden bij alle dertien regionale omroepen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl