nieuws

Expansiedrift na Ketels aan de Kadelustrumsucces

Ketels aan de kade trok ook tijdens hun vijfjarig jubileum de traditionele duizenden bezoekers naar de nauwe Delfshavense straatjes met hun oude ambachten en ouderveretse spijzenkost.
Door het aanzwellend succes hebben ook omliggende Waterwegsteden als Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Hoek van Holland belangstelling getoond voor deze Anton Pieckoresk-ambachtelijke cul(t)urinaire opzet.
Specerijen en spijzen was het thema en op het openingsdorpsfeest werd er flink met het Pierrement van Duyl, Saint Saens klassieke Carnaval des Animauxklanken van de Pelgrim Brassbandleden, Jos Valster's Gezelligheidsvereniging en Joris Lutz Bombita's meegebeest.
Dankzij de perfecte weersgesteldheid was ook de Stad & Streeckmarkttoeloop buitengemeen boven verwachting. De troubadour-, Wous Ploum- en het tegenwoordig volop prijzenvergarende Vlaarding's Shantykoor vond in de Openluchtherberg ook gretig aftrek en dus dito loftuiterig gehoor.
De zingende Schiedamse Brandersknechten en de paling plus makrelenrokende touwslager en zijn gade veroorzaakten eveneens oploop- annex filedrukte met hun overstelpende workshopdeelnames plompverloor.
Jack F Kerklaan minnestreelde en tamboureerde ook zijn vluchtige vlog-partij in het gemeen mee.......

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl