112-NIEUWS

Auto rijdt sloot in bij McDonald's Vlaardingen | Flatgebouw ontruimd na brand matras

Een auto belandt in het water vlak voor een oprit van de snelweg in Vlaardingen.
Een auto belandt in het water vlak voor een oprit van de snelweg in Vlaardingen. © MediaTV
In dit artikel houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opmerkelijke 112-nieuws van zaterdag 23 september.

Auto rijdt sloot in bij McDonald's Vlaardingen

Een auto is zaterdagavond in een sloot gereden in Vlaardingen. Dat gebeurde langs de Westlandseweg, tussen het parkeerterrein van McDonald's en de oprit naar de A20. In de auto zaten drie personen.
De brandweer kwam snel ter plaatse. De inzittenden konden uit de auto komen en klommen het dak op. De brandweer kon hen met een ladder van de auto halen. Niemand raakte gewond.
Hoe de auto in het water terecht kon komen, is niet bekend. Een woordvoerder van de brandweer vermoedt dat de auto met hoge snelheid naar de snelweg reed. Mogelijk verloor de bestuurder daarbij de macht over het stuur.

Flatgebouw ontruimd na brand matras

Een flatgebouw in de Barbierstraat in Gorinchem is zaterdagochtend deels ontruimd vanwege een brand. Een matras in een woning op de vijfde verdieping stond in brand. Twee blusvoertuigen kwamen ter plaatse.
Na het blussen van de brand bleek een verhoogde concentratie koolmonoxide aanwezig. Toen werden meerdere appartementen op de vijfde tot en met de tiende verdieping ontruimd. Nadat de brandweer het gebouw had geventileerd, konden de meeste mensen hun woning weer in.
Mensen op straat na de ontruiming van het flatgebouw in Gorinchem.
Mensen op straat na de ontruiming van het flatgebouw in Gorinchem. © ZHZ Actueel

Drie gewonden bij steekpartij in centrum van Rotterdam

Bij een steekpartij in de omgeving van de Karel Doormanstraat in Rotterdam zijn zaterdagochtend vroeg drie personen gewond geraakt. Een van de slachtoffers is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Twee gewonden werden aangetroffen in parkeergarage Q-Park in de Karel Doormanstraat. De derde betrokkene bevond zich op de Kruiskade. Alle mannen zijn door de politie gearresteerd.
Twee gewonden werden gevonden in de parkeergarage aan de Karel Doormanstraat
Twee gewonden werden gevonden in de parkeergarage aan de Karel Doormanstraat © MediaTV
Waar de steekpartij precies was, is niet bekend. Volgens een getuige kwam een meisje in paniek de parkeergarage uitrennen. Ze zei dat iemand een pistool op het hoofd van een andere persoon had gezet.
Bij de politie was dan ook eerst de melding van een schietpartij binnengekomen, maar er bleek niet te zijn geschoten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl