nieuws

Knuffels van Feyenoordfans mogen morgen niet mee stadion in

Twee jaar geleden werd de actie voor het eerst gehouden
Twee jaar geleden werd de actie voor het eerst gehouden
Voetbalclub Feyenoord heeft een verzamelpunt ingericht voor de knuffelbeesten die supporters zondag meenemen voor de Sophia-wedstrijd tegen Excelsior. Die mogen niet mee het stadion in.
Verschillende supportersgroepen hebben opgeroepen knuffels mee te nemen naar het stadion waar kinderen uit het ziekenhuis aanwezig zijn. Om gezondheidsredenen mogen die nu niet mee het stadion in, schrijft de club op haar website.
De club wijst erop dat de knuffels van Feyenoordfans niet mee het stadion in mogen, maar de fans van Excelsior mogen dat wel.
Die knuffels worden vooraf nagekeken door de stewards van Excelsior en Feyenoord. Het zou volgens de club ondoenlijk zijn om dit bij de ingang van het stadion te doen met de knuffels van Feyenoordsupporters.
De club heeft een plek bedacht om de knuffelbeesten te verzamelen. Dat is de Feyenoord Fanshop bij het topsportcentrum. De aanwezige kinderen kunnen daar dan na de wedstrijd een knuffel uitkiezen.

Knuffels ADO-Den Haag


Twee jaar geleden was er ook een
. Toen namen ADO-Den Haag fans ook honderden knuffels mee. Zondag gooien de Excelsiorsupporters ook hun meegebrachte knuffels tijdens de wedstrijd in het Sophiavak onder hen.

Lees meer:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl