WEERBERICHT

Het weer van vandaag: veel zon en geen regen

Het weer van zondag 24 september.
Het weer van zondag 24 september. © Rijnmond
Vandaag schijnt de zon volop, slechts af en toe vergezeld door wat hoge sluierbewolking, en het blijft droog. Langs de kust kan er aanvankelijk nog bewolking voorkomen. De temperatuur stijgt maximaal tot 20 graden. De zuidenwind neemt toe en wordt matig, aan zee vrij krachtig, met windkracht 3 tot 5.
Vanavond en vannacht blijft het tamelijk helder, geleidelijk verschijnt er echter meer sluierbewolking. Het blijft droog. De minimumtemperatuur daalt naar 14 graden aan zee en 10 graden in het oosten van de regio. De matige wind komt uit het zuiden, met windkracht 3 of 4.
Morgen begint de dag vrij zonnig, maar in de tweede helft van de ochtend verschijnt er bewolking vanuit het westen. Deze bewolking lost deels op in de middag, maar het blijft vrijwel overal droog. In de middag wordt het ongeveer 20 graden, en er staat een matige wind uit het zuiden, met windkracht 3 of 4.

Vooruitzichten

De komende dagen zien we op dinsdag en woensdag geregeld zonneschijn, maar in de nacht naar woensdag en woensdagmiddag kan er een enkele bui voorkomen. De middagtemperatuur komt uit op 22 graden. Donderdagmiddag en -avond kan een slepend front voor enige regen zorgen. Op vrijdag is er zon en bewolking met verspreid een bui. De middagtemperatuur daalt naar 19 graden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl