FEYENOORD

Ajax-Feyenoord tweemaal ontsierd door vuurwerk op het veld

Ajax en Feyenoord druipen in de eerste helft af nadat er vuurwerk op het veld is beland
Ajax en Feyenoord druipen in de eerste helft af nadat er vuurwerk op het veld is beland © VK Sportphoto - Yannick Verhoeven
In Amsterdam is het duel Ajax-Feyenoord meermaals gestaakt vanwege vuurwerk op het veld. Toen het net 0-3 stond, gooide iemand vanuit het publiek een fakkel op het veld. In de tweede helft ging het weer mis nadat meerdere fakkels op het gras kwamen. Uiteindelijk werd de wedstrijd definitief gestaakt.
Het vuurwerk kwam in de eerste helft uit het vak van de fanatieke aanhang van Ajax en belandde in het zestienmetergebied van Feyenoord-doelman Timon Wellenreuther. Tijdens de eerste helft van Ajax-Feyenoord werd het duel al één keer onderbroken, omdat een aanhanger van de Amsterdammers een plastic beker op het veld had gegooid.
In de tweede helft liet de F-side weer van haar slechte kant zien. Daarbij belandden meerdere fakkels in het zestienmetergebied van Ajax-keeper Jay Gorter. Vervolgens stuurde scheidsrechter Serdar Gözübüyük beide teams direct naar de kleedkamers, met een 0-3 stand op het scorebord.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl