nieuws

Gorinchem en omstreken eindbestemming RTV Rijnmond Zomertoer

Het voormalige stadhuis van Gorinchem.
Het voormalige stadhuis van Gorinchem. © ANP/Nils van Houts
De laatste week van de RTV Rijnmond Zomertoer is aangebroken. Tot en met vrijdag zetten we Gorinchem en omstreken in de spotlights op radio, tv, internet en social media.
We gooien onze hengels uit in Meerkerk, we testen de Gorinchemse Griekse gyros, we gaan paalkamperen en we bezoeken de dierentuin in Leerdam. Uiteraard gaan we ook in dit gebied langs bij markante inwoners en bedrijven.
De zomertoer wordt traditiegetrouw afgesloten met een locatieuitzending van Rijnmond Nu. Vrijdag ontvangt presentator Walter Tempelman tussen 16:00 uur en 19:00 uur diverse gasten uit het gebied bij De Beren in Gorinchem.
Heb je zelf tips voor plekken waar wij een handje kunnen helpen, of een plek waar wij deze week absoluut langs moeten gaan? Laat het ons dan weten. Mailen kan naar zomertoer@rijnmond.nl.
Zes weken lang trekken verslaggevers door de regio tijdens de RTV Rijnmond Zomertoer. Elke week wordt een deel van het Rijnmondgebied uitgelicht op tv, radio, de website en social media. De verhalen en reportages van deze weken zijn <a href="http://www.rijnmond.nl/zomertoer"><u></u><u>hier</u></a> terug te vinden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl