WEERBERICHT

Het weer van vandaag: warm herfstweer met veel zon

Het weer van dinsdag 26 september
Het weer van dinsdag 26 september © Rijnmond
Vandaag kunnen we genieten van warm herfstweer met veel zon en sluierbewolking. Het blijft de hele dag droog, en de temperatuur stijgt vanmiddag tot 22 graden. De zuidoostenwind waait zwak tot aan zee matig.
De zon gaat vanavond onder om 19:32 uur. De avond en nacht verlopen rustig, met alleen hoge bewolking. Tegen het einde van de nacht kan zich vooral in het westen van de regio mist vormen. De temperatuur daalt bij weinig wind naar 15 graden aan zee en 11 graden in het oosten van de regio. Langs de kust waait de wind matig uit het zuidwesten.
Morgen komt er nog geen eind aan het heerlijke herfstweer. Na het oplossen van eventuele mist krijgen we veel zon met hoge sluierbewolking. Het kan zelfs nog een fractie warmer worden met in de middag temperaturen tot 23 graden. De wind neemt toe tot matig en komt uit het zuidoosten.

Vooruitzichten

Op donderdag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af en blijft het overal droog. Op vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er enkele buien. In de loop van de middag wordt het vanuit het westen weer droog. In het weekend zien we een licht wisselvallig weertype met een mix van zon en bewolking, en er is kans op een bui. Wat opvalt is dat de temperatuur gedurende de hele periode boven het klimaatgemiddelde blijft, met middagtemperaturen van 20 graden.

Gemiddelde Rotterdam Airport

Tussen 21 en 30 september bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 18,3 graden en de minimumtemperatuur 10,0 graden. Er valt gemiddeld 30,0 mm neerslag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl