nieuws

Heerenveen-Feyenoord in gevaar door boycot stewards: 'Gesprek is aanstaande'

SC Heerenveen  - Feyenoord
SC Heerenveen - Feyenoord
De stewards van SC Heerenveen zijn woedend en dreigen met een boycot tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord, zo meldt de Leeuwarder Courant. Hierdoor komt het doorgaan van de wedstrijd mogelijk in gevaar.
De commotie begon afgelopen zondag bij de competitiewedstrijd tegen Vitesse, toen supporters een spandoek voor hun overleden opa het stadion mee in wilde nemen. Dit spandoek werd verwijderd, volgens een statement van SC Heerenveen door een actie van een individuele steward.
Hier zijn de stewards boos over, omdat zij melden dat ze het doek in opdracht van de commandoruimte moesten verwijderen. SC Heerenveen - Feyenoord komt bij een boycot van de stewards in gevaar, de wedstrijd staat gepland om 14.30 aankomende zondag.
Volgens een woordvoerder van Heerenveen gaan beide partijen deze week het gesprek met elkaar aan. "Het is een gevoelige discussie, maar eerst moet de emotie eruit. We gaan met elkaar in gesprek om uit te zoeken wat er precies is gebeurd. We moeten het met elkaar doen, we hebben onze vrijwilligers keihard nodig.''

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl