112-NIEUWS

Ontploffing bij kinderdagverblijf | File door kettingbotsing op A20

De vernieling vond plaats bij een kinderdagverblijf aan de Riekenoord.
De vernieling vond plaats bij een kinderdagverblijf aan de Riekenoord. © MediaTV
In dit artikel houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opmerkelijke 112-nieuws van zaterdag 30 september.

Ontploffing bij kinderdagverblijf in Rotterdam-IJsselmonde

Bij de deur van een kinderdagverblijf aan de Reyerdijk in Rotterdam-IJsselmonde was zaterdagavond rond 18.25 uur een ontploffing door vuurwerk. Die zorgde voor een harde knal. De schade bleef beperkt en er is niemand gewond geraakt.

File door kettingbotsing op A20

Op de A20 bij Prins Alexander zijn zaterdagmiddag meerdere voertuigen op elkaar gebotst. Hierdoor waren er tijdelijk twee rijstroken minder beschikbaar. Dit zorgde voor file. De Rijkswaterstaat meldt dat de rijstroken weer open zijn. Het politieonderzoek is afgerond en de voertuigen zijn meegenomen door de berger.

Bestuurder zit een uur bekneld nadat hij op trekker uit weiland botst

Bij een ernstig verkeersongeluk zaterdagochtend in de Alblasserwaard is een man gewond geraakt. Op de Veerweg tussen Streefkerk en Groot-Ammers botsten een personenauto en een trekker op elkaar. Het slachtoffer is een twintiger uit Nieuw-Lekkerland.
De trekker kwam uit het weiland de weg op, daar kwamen de twee voertuigen in botsing. De bestuurder van de auto zat bekneld en is door de brandweer uit de auto gehaald. Volgens getuigen zijn ze een uur bezig geweest hem los te krijgen. Het hele dak is eraf geknipt.
Daarna is de gewonde man naar een ziekenhuis gebracht. Hij was stabiel en had geen spoedtransport nodig. Er was wel een traumahelikopter in het weiland geland om snel hulp te kunnen verlenen.
De bestuurder van de personenauto raakte bekneld
De bestuurder van de personenauto raakte bekneld © Peter Stam

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl