Tweede Divisie: Excelsior Maassluis en Sparta winnen, Barendrecht verliest

Archiefbeelden Excelsior Maassluis
De Tweede Divisie is zaterdag van start gegaan. Excelsior Maassluis won de wedstrijd tegen GVVV met 1-0 door een doelpunt van Sekou Sylla, Jong Sparta won met 3-1 van HHC en Barendrecht verloor zijn eerste wedstrijd met 1-0 bij Spakenburg.
Jong Sparta kwam thuis in de negentiende minuut nog op achterstand, door een doelpunt van Rick Hemmink. Maar door een rode kaart van Kevin Görtz in de tweede helft, begon Sparta met scoren. Kevin Ringeling, Youssef El Kachati en Gianni dos Santos maakten vervolgens de doelpunten.
Barendrecht deed lang mee met Spakenburg, maar moest in de 57e minuut toch een tegentreffer incasseren. Mike Vreekamp velde de ploeg van oud-trainer Adrie Poldervaart.