112-NIEUWS

Vier aanhoudingen na steekpartij | Explosie vernielt rolluik van woning

Voor de steekpartij zijn vier jongemannen aangehouden van tussen de 15 en 18 jaar
Voor de steekpartij zijn vier jongemannen aangehouden van tussen de 15 en 18 jaar © MediaTV
In dit artikel houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opmerkelijke 112-nieuws van zondag 1 oktober.

Meerdere Sparta-supporters aangehouden bij corteo

Tijdens de corteo van Sparta-supporters onderweg naar het uitvak voor de wedstrijd Sparta-Excelsior, zijn meerdere aanhoudingen verricht. Dat gebeurde rond 13.30 uur op de Burgemeester Oudlaan. De supporters werden door agenten in burger aangehouden voor belediging en het gooien van stenen. Hoeveel supporters er precies zijn aangehouden, kan de woordvoerder van de politie niet zeggen

Achtervolging eindigt voorbij Beneluxtunnel

De politie heeft na een lange achtervolging een man aangehouden die levensgevaarlijk over de A4 reed. De achtervolging begon rond 11:15 uur bij Nieuw-Vennep in Noord-Holland en eindigde om 11:45 uur voorbij de Beneluxtunnel ter hoogte van Pernis. De automobilist reed veel te hard en had onder andere de vangrail geraakt. Bij de achtervolging zetten de politie meerdere auto's in en ook een helikopter. Na de Beneluxtunnel wisten agenten de bestuurder klem te rijden. Hij is aangehouden.

Vier aanhoudingen na steekpartij

Aan de Dorpsweg in Rotterdam Charlois heeft in de nacht van zaterdag op zondag een steekpartij plaatsgevonden in een woning. Agenten werden even na middernacht aangesproken door een getuige van de steekpartij. Toen zij een kijkje gingen nemen bij de woning, troffen zij een 19-jarige man aan met een 'oppervlakkige' snijwond.
Het onderzoek van de agenten bracht hen naar een andere woning op Zuid. In die woning zijn vier jongens van 15, 16 en twee 18 jaar aangehouden. Hun betrokkenheid wordt nog onderzocht.

Explosie vernielt rolluik

Bij een woning aan de Karmozijnbes in Rotterdam Ommoord is zondagochtend rond 05:30 uur een explosie geweest. Daarbij raakten een rolluik en een uit van de woning beschadigd. Niemand raakte gewond. De politie heeft nog geen verdachte aangehouden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl