WEER

Het weer vandaag: nazomerse maandag met 23 graden

Het weer van maandag 2 oktober
Het weer van maandag 2 oktober © Rijnmond
Vandaag zijn er perioden met zon en blijft het droog. Met een middagtemperatuur van 23 graden is het behoorlijk warm. De wind waait zwak tot matig en komt uit het zuidwesten.
Vanavond en vannacht zullen er opklaringen zijn en blijft het droog. De wind waait matig en komt uit het zuidoosten. Later in de nacht draait de wind naar het zuidwesten en wordt aan zee krachtig tot hard, met windkracht 6 of 7. Hier bestaat ook kans op windstoten tot 75 km/u.
Morgen zal het weer volledig anders zijn, met in de ochtend buien vanuit het westen en af en toe zon tussendoor. In de ochtend wordt het ongeveer 18 graden, maar in de middag zal de temperatuur niet hoger komen dan 16 graden. De wind waait matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig tot hard, met windkracht 4 tot 7. In de middag komt de wind uit het noordwesten en later uit het westen, en is matig tot aan zee krachtig, windkracht 4 tot 6.

De vooruitzichten

De komende dagen is er af en toe zon en blijft het vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur bereikt 18 graden, en op vrijdag wordt het 19 graden. Volgens de huidige weerkaarten ziet het weekend er warm uit voor deze tijd van het jaar, met veel zon en blijft het droog. De temperatuur stijgt van 21 graden op zaterdag naar 23 graden op zondag. Normaal gesproken is het in deze periode van het jaar in de middag 16 graden.

Gemiddelde Rotterdam Airport

Tussen 2 en 10 oktober bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 16,4 graden en de minimumtemperatuur 8,9 graden. Er valt gemiddeld 35,4 mm neerslag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl