FEYENOORD

Madrid kan niet om Feyenoord en de supporters heen

Supporters van Feyenoord maken het gezellig in Madrid
Supporters van Feyenoord maken het gezellig in Madrid © Rijnmond
De thermometer tikt 30 graden aan, het bier vloeit rijkelijk en de liedjes worden luidkeels gezongen. Het Legioen is dinsdag in Madrid niet te missen.
De supporters van Feyenoord verzamelen zich in de Spaanse hoofdstad voor de belangrijke wedstrijd in de Champions League tegen Atletico Madrid. Ongeveer 4 duizend aanhangers zijn naar Madrid afgereisd om hun favoriete club aan te moedigen. Onder wie Thierry en Rens. De mannen uit Brielle en Zwartewaal vertrokken 02:00 uur, om bijna tien uur later via Brussel en Lissabon aan te komen in Madrid.
Het Legioen vermaakt zich prima in Madrid voor Atletico Madrid-Feyenoord
"In oktober mag je van dit weer genieten", klinkt het op Plaza de España, waar een aantal Feyenoordsupporters zich heeft verzameld. Het optimisme reageert voor het belangrijke duel van woensdagavond. "Met de vorm die we hebben, denk ik echt wel dat we gaan winnen. Ik heb er vol vertrouwen in."
Atletico Madrid-Feyenoord begint woensdagavond om 18:45 uur en is live te volgen op Radio Rijnmond. In het stadion geven Dennis van Eersel en Dennis Kranenburg commentaar. Vanuit Madrid hoor je het verslag van Frank Stout.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl