FEYENOORD

Podcast Feyenoord: 'Publiek accepteert wel dat er een keertje minder mooi gewonnen wordt'

Santiago Gimenez heeft een bijzonder record te pakken
Santiago Gimenez heeft een bijzonder record te pakken © Yannick Verhoeven/VK Sportphoto
Feyenoord won zondag bij PEC Zwolle (0-2). Eigenlijk heel eenvoudig, maar sterk kwam de ploeg van trainer Arne Slot niet voor de dag. "Het publiek accepteert ook wel dat er een keertje minder mooi gewonnen wordt", denkt Dennis van Eersel in Podcast Feyenoord.
"Feyenoord is eigenlijk geen seconde in de problemen geweest", haakt Dennis Kranenburg in. "Na de zware wedstrijd tegen Atletico Madrid zag je vandaag dat Feyenoord zoveel beter is en dat ze deze wedstrijd ook wel over streep gingen trekken."
Met name in de eerste helft was het zoeken naar hoogtepunten in de wedstrijd tegen PEC Zwolle. "Het was ook hartstikke stil, iedereen was een beetje in slaap gesust. Dat zijn we niet gewend van Feyenoord", aldus Van Eersel. "Maar Feyenoord kwam ermee weg, in het verleden betekende dit vaak puntenverlies. Ze hebben nu niets weggegeven."
Natuurlijk gaat het in Podcast Feyenoord ook over Santiago Gimenez, die weer twee keer scoorde en al op twaalf goals staat. Hoe lang is de Mexicaan nog te houden voor Feyenoord? Veel clubs hebben Gimenez in het vizier. Kranenburg: "En zijn marktprijs gaat alleen maar omhoog als hij in de Champions League ook nog vier goals maakt in vier wedstrijden." Van Eersel: "Ik ben echt onder de indruk van wat hij laat zien dit seizoen."
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl