nieuws

Kort nieuws in de regio

rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Winkel van Roteb overvallen, fietsendieven aangehouden in Rotterdam, passagier motor in Strijen gewond; kort nieuws in de regio.
ROTTERDAM - Twee mannen hebben woensdagmorgen de tweedehandswinkel van de Roteb aan de Mariniersweg overvallen. De mannen bedreigden een personeelslid met iets wat op een vuurwapen leek. Ze zijn vertrokken met een onbekend geldbedrag.
ROTTERDAM - Agenten hebben woensdagochtend twee mannen aangehouden op verdenking van fietsendiefstal. De melding van de diefstal op het Weena kwam binnen via cameratoezicht. Agenten hielden aan de 1e Middellandstraat twee mannen aan. Eén van van de twee, een 33-jarige Rotterdammer, verzette zich. Met pepperspray werd zijn verzet gebroken. De fiets bleek inderdaad gestolen.
STRIJEN - Op de Wildervangseweg in Strijen is een 15-jarige jongen die achterop een motor zat gewond geraakt. Zijn vader wilde een tegemoetkomende tractor laten passeren en en stopte langs de kant van de weg. Op het moment dat de tractor voorbijging, raakte een sproeiarm hiervan de 15-jarige zoon van de 43-jarige motorrijder. De jongen kwam door de klap terecht in de berm. Hij had diverse kneuzingen en een schram op zijn buik.