FC RIJNMOND

FC Rijnmond over Feyenoord-keepers: 'Bijlow straalt meer rust uit dan Wellenreuther'

Presentator Bart Nolles met Tom Beugelsdijk, Ruud van Os en Michiel Kramer
Presentator Bart Nolles met Tom Beugelsdijk, Ruud van Os en Michiel Kramer © Presentator Bart Nolles met Tom Beugelsdijk, Ruud van Os en Michiel Kramer
Justin Bijlow staat zaterdag weer in het doel bij Feyenoord. De keeper was lang geblesseerd, maar trainer Arne Slot geeft hem toch de voorkeur boven Timon Wellenreuther. “Bijlow straalt meer rust uit dan Wellenreuther en heeft meer uitstraling in het doel”, zegt Michiel Kramer in FC Rijnmond.
“Ik denk dat Slot van tevoren al tegen Wellenreuther heeft gezegd dat hij tweede keeper is. Hij zal nu vast tegen hem zeggen dat hij het fantastisch heeft gedaan, maar dat de eerste keeper weer terug is. Als je dat weet als tweede keeper kan je ook weer verder.”

Angstgegner Vitesse

De Rotterdammers spelen zaterdag tegen Vitesse. In de afgelopen twee seizoenen won Vitesse in De Kuip. “Maar in principe moet Feyenoord deze wedstrijd gewoon winnen. Vitesse gaat inzakken en hopen er via de counter uit te kunnen komen. Dat zal een beetje het beeld worden van de wedstrijd”, verwacht Kramer.
FC Rijnmond met Tom Beugelsdijk over Feyenoord-keepers: 'Bijlow straalt meer rust uit dan Wellenreuther'

'Hartman speelde fantastisch'

In onze voetbaltalkshow gaat het ook uitgebreid over spits Santiago Gimenez, de interlandperiode en het optreden van Quilindschy Hartman in Oranje. “Hartman speelde echt fantastisch tegen Frankrijk”, vindt Tom Beugelsdijk.
“In Nederland gaan we al snel mee met de hype; als hij twee mindere wedstrijden speelt, kan hij er ineens niks meer van. Ik denk dat hij deze goede lijn gewoon moet doorzetten en moet genieten van elk moment. Dan gaat hij een hele mooie carrière tegemoet.”
“Ik ben heel erg benieuwd waar zijn plafond ligt en of hij het in het buitenland kan waarmaken”, zegt Ruud van Os, die ook aan tafel zat bij Beugelsdijk, Michiel Kramer en presentator Bart Nolles.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl