nieuws

Dubbel pech: eerst vast op cruiseschip AIDAperla daarna auto-ongeluk

Dubbel pech: eerst vast op het schip daarna een auto-ongeluk
Dubbel pech: eerst vast op het schip daarna een auto-ongeluk © MediaTV Joey Bremer
Drie mannen van shantykoor 'De Vlaerdingse Maatjes' hadden donderdag behoorlijk wat pech. Eerst zaten ze vast bij het schip AIDAperla en toen ze eindelijk mochten vertrekken raakten ze betrokken bij een auto-ongeluk.
Het shantykoor 'De Vlaerdingse Maatjes' trad op in de cruiseterminal op de Kop van Zuid om Rotterdam. Daar lag het cruiseschip AIDAperla aan de kade. Niemand mocht donderdagmorgen het schip verlaten, omdat zeventig passagiers zich hadden gemeld met symptomen van buikgriep.
Het koor mocht de terminal ook niet verlaten en zong daarom langer door. Om 12:30 uur werd het schip vrijgegeven en mochten de mannen vertrekken.
Drie leden van het shantykoor reden samen naar huis in één auto. Op de toerit van de A20 raakten ze betrokken bij een auto-ongeluk. "Het was een behoorlijke klap, met heel veel blikschade", zegt Theo van de Water van het shantykoor.
Theo is zelf in de ambulance nagekeken, maar heeft op wat pijn aan zijn nek en rug na, verder niets. Ook de andere passagiers maken het goed.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl