112-NIEUWS

Gewapende overval bij Aldi in Passage Zwijndrecht | Aanhouding na melding vuurwapen Schiedam

Aanhouding na melding schietpartij in Schiedam
Aanhouding na melding schietpartij in Schiedam © MediaTV
In dit artikel houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opvallende 112-nieuws uit de regio Rijnmond van maandag 30 oktober.

Gewapende overval bij Aldi in Passage Zwijndrecht

Rond 19:30 uur maandagavond heeft een gewapende overval plaatsgevonden bij de Aldi in winkelcentrum De Passage in Zwijndrecht. Dit laat de politie weten op X. De dader heeft met een pistool de aanwezige kassamedewerker bedreigd. Daarna is hij er met een nog onbekende buit te voet vandoor gegaan. De politie is nog op zoek naar de overvaller.

Aanhouding na melding vuurwapen Schiedam

Aan de Nieuwe Damlaan in Schiedam is in de nacht van zondag op maandag een jongen van 16 aangehouden na een melding dat iemand met een vuurwapen in een huis zou zijn. De politie zegt dat er inderdaad een wapen is gevonden, maar het bleek om een nepwapen te gaan.

Boom valt op geparkeerde auto's

In Alblasserdam is zondagavond een boom omgewaaid en op twee auto's terechtgekomen. Dat gebeurde aan de Blokweerweg. De schade aan de auto's valt mee. Het is niet de eerste keer dat misgaat. Volgens lokale media zijn in dezelfde straat de afgelopen vijf jaar vijf bomen omgewaaid.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl