nieuws

Politie: vader waarschijnlijk verantwoordelijk voor familiedrama Papendrecht

De 32-jarige vader is hoogstwaarschijnlijk verantwoordelijk voor het familiedrama dat zich zaterdag afspeelde in een woning in Papendrecht. De politie heeft sterke aanwijzingen dat de  man de twee kinderen en de vrouw om het leven bracht en vervolgens zichzelf van het leven heeft beroofd.
Het politieonderzoek is nog steeds in volle gang, meldt de politie zondagavond. De recherche doet buurtonderzoek en spreekt met getuigen en andere direct betrokkenen.
De familie van de slachtoffers wordt bijgestaan door familierechercheurs. Voor de woning aan de Cremerstraat werden zondag knuffels en bloemen neergelegd.
In het huis brak zaterdag kort voor 11:00 uur brand uit. De brandweer vond de lichamen van de slachtoffers op de benedenverdieping. Er is vergeefs geprobeerd de slachtoffers te reanimeren. Niet alleen door hulpverleners, maar ook door buurtbewoners.
Het gezin was bekend bij de politie en bij zorginstellingen. De man en de vrouw zouden op het punt hebben gestaan om te scheiden. De kinderen zaten op basisschool IKC Beatrix in Papendrecht.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl