Snel einde aan bekertoernooi voor FC Dordrecht

Voor FC Dordrecht zit het toernooi om de KNVB Beker er al na de eerste ronde op. De Schapekoppen verloren uit bij Almere City met 1-0.
De mannen van trainer Gérard de Nooijer hadden een slechte start tegen de ploeg uit Flevoland. Kevin Luckassen scoorde na vier minuten al de 1-0 voor Almere City. Net voor het kwartier kwam FC Dordrecht goed weg, omdat oud-speler Andreas Calcan de bal in het zijnet schoot. Ook kopte doelpuntenmaker Luckassen vlak voor rust de bal naast.
Na rust gaf FC Dordrecht minder kansen weg, maar wist het ook wederom zelf weinig mogelijkheden te creëren. En zo zit het bekertoernooi voor Dordt er al op voor het goed en wel begonnen is.

Almere City - FC Dordrecht 1-0 (1-0)

4' 1-0 Kevin Luckassen
Opstelling FC Dordrecht: Stoskovic; Stankov, Breedijk, Peijnenburg (55' Montsma), Ormonde-Ottewil; Kok, Haydary (68' Smith), Timmermans; Cijntje, Maletic (60' Schets), Zamouri