Boerenmeid uit Rockanje trots op sexy kalenderfoto

"Je mag trots zijn op jezelf en op de boerensector, die mogen gezien worden; daarom deed ik mee." Dat zegt de 21-jarige Laura Poot uit Rockanje over de sexy foto van haar die binnenkort verschijnt in de achtste editie van de Boerinnenkalender.

Laura runt samen met haar ouders en zussen een melkveehouderijbedrijf in Rockanje. "We hebben 25 koeien, 30 stuks jongvee, een paar schapen, pony's, en kippen. Alles wat je op een boerderij kunt vinden", legt Laura uit.

Het meedoen aan de kalender begon als een grapje. "Mijn vrienden zeiden: 'Lau, doe toch mee!'", vertelt ze. Ze werd geselecteerd uit 310 inzendingen. "Ik had nog nooit een fotoshoot gedaan, dus het was een hele nieuwe ervaring. Ik vond het hartstikke leuk om mee te maken."

"Ik mocht in mijn bikini met een hogedrukspuit een trekker wassen. Dat was heel gaaf om te doen. Je zet een knop om en je gaat er gewoon voor, voor het beste resultaat", zegt Laura.

Ze is trots op de foto: "Onwijs gaaf en een erg mooi resultaat. Hij is echt sexy, dat kun je wel zeggen." Ook haar ouders zijn blij met de foto: "Hij is mooi. Wij zijn ook trots. Het mag gezien worden. Best bijzonder: je dochter op een kalender aan de muur, toch?"

Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel: