FEYENOORD

Podcast Feyenoord: 'Kans nog steeds heel groot dat Feyenoord doorgaat'

Ayase Ueda kopt de bal, maar keeper Provedel redt
Ayase Ueda kopt de bal, maar keeper Provedel redt © Yannick Verhoeven/VK Sportphoto
Feyenoord verloor dinsdagavond van Lazio (1-0), maar de Rijnmond-verslaggevers Dennis van Eersel en Dennis Kranenburg denken nog steeds dat Feyenoord overwintert in de Champions League. "Ik denk dat de kans heel groot is dat Feyenoord doorgaat", zegt Van Eersel in Podcast Feyenoord.
"Als ze thuis van Atletico Madrid winnen, en waarom kan dat niet, gaan ze over Atletico heen. Daarna kan Feyenoord het tegen Celtic afmaken. We moeten deze avond even de wonden likken, want de nederlaag tegen Lazio was totaal niet nodig." Kranenburg: "Je koopt er nu niets voor, maar ik ben hoopvol gestemd over de kansen van Feyenoord."
Het was niet goed genoeg tegen de Italianen, zegt Van Eersel. "Maar Feyenoord speelt wel drie serieuze kansen bij elkaar. Die moet je benutten. Het is niet realistisch dat ze 8 a 9 kansen bij elkaar spelen in de Champions League, of wel? Feyenoord is geen Real Madrid of Manchester City."
Bij Feyenoord viel Bart Nieuwkoop dinsdag al vroeg in het duel uit met een hoofdwond, maar in de periode daarvoor overtuigde de rechtsback niet. "Ik vind Nieuwkoop een prima back voor de eredivisie, maar in de Champions League komt hij te kort", zegt Kranenburg. Dat vindt ook Van Eersel: "Ik vond Marcus Pedersen een betere back, ook verdedigend. Op het allerhoogste niveau is Nieuwkoop een van de mindere schakels."
In Podcast Feyenoord gaat het ook uitgebreid over Arne Slot, de trainer van Feyenoord. Hij was tijdens de persconferenties in Rome deze week 'licht geprikkeld'.
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl